Videomedewerkers gezocht

We zijn op zoek naar mensen die binnen ons project kunnen helpen met het maken en verwerken van video opnamen.


Misschien heb je ondertussen al het één en ander van het project gehoord?  Het project 'De 10 mooiste Bijbelverhalen van Zwolle' heeft als doelstelling om zoveel mogelijk Zwollenaren te laten stemmen op hun mooiste Bijbelverhaal. Daar komt dan een top 10 uit die we vervolgens vanaf september 2011 t/m juni 2012 op verschillende manieren weer 'terug willen geven' aan Zwolle. Door bv. bijzondere kerkdiensten, workshops, kunst en muziek, kinderactiviteiten, etc. Dit project wordt gedragen door een groot aantal kerken in Zwolle.

Nu gaan we de komende periode de Zwolse wijken bij langs om mensen uit te nodigen om te gaan stemmen. We hebben hiervoor (ook) een mini-Peperbus gebouwd.  Hier zetten we dan een camera in en dan kunnen mensen er voor gaan staan om wat te vertellen over hun mooiste Bijbelverhaal. En beetje zoals 'Man bijt hond' dat doet op straat.

We hebben voor dit videowerk – het opnemen en ook verder verwerken – een aantal vrijwilligers nodig. Deze medewerkers vormen dan het 'videoteam' van het project. De opnamen met de Peperbus vallen daar dan onder, maar in de periode na het stemmen zijn er waarschijnlijk nog wel meer videoprojecten. Uiteindelijk moet al dit materiaal oa. via internet te zien zijn voor de Zwollenaren. We hebben al een YouTube kanaal aangemaakt!

Wil je hier aan mee werken? Heb je wel 'iets' met video? Laat het ons dan weten!  Het opnemen zal in eerste instantie op een aantal zaterdagen en eventueel op zondagen (bij kerken, na kerkdiensten) plaatsvinden. Het nabewerken / monteren kan in je eigen tijd.

Met jouw hulp kunnen we er voor zorgen dat veel Zwollenaren op een laagdrempelige manier in aanraking komen met de Bijbel en God.

 

Spreekt dit project je wel aan, maar dit videowerk niet? We kunnen op allerlei terreinen je hulp goed gebruiken. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

 
Website door Studio 135