Ruim 500 stemmen opgehaald in de wijk Dieze

De 5 deelnemende kerken in de wijk Dieze zijn de afgelopen week actief geweest in deze wijk. Met het binnenhalen van 454 stemmen mag deze week een succes genoemd worden! Wat is er allemaal gebeurd?

 

Naast de diensten die in de 5 kerken zijn gehouden zijn vrijwilligers uit deze kerken dinsdag op Basischool De Smaragd geweest. Daar bezochten ze 4 groepen met 2 mensen per groep. Er waren leuke enthousiaste reacties van de kinderen, afgewisseld met een diepe zucht: Want het is best moeilijk één Bijbel verhaal als mooiste aan te kiezen.  Er staan zo veel mooie verhalen in de Bijbel...

 

Ook voor de ouderen in De Esdoorn (13 julie) en Arcadia (15 juli) was dit soms niet makkelijk. De ouderen soms ook even diep nadenken over welk verhaal voor hen het mooiste of belangrijkste is in hun leven. 

 

De zaterdag was ook een groot succes, zowel bij de Albert Heijn (Dieserpoort) als bij de C-1000 (Hogenkampsweg) veel positieve verhalen! Naast de 250 stemmen die in door de week zijn opgehaald zijn in de winkelcentra nog eens 250 stemmen opgehaald.

 

De deelnemende kerkenwaren ook erg enthousiast over de onderlingen samenwerking: "Het was heel fijn om zo met verschillende kerken in Zwolle maar ook zeker in onze wijk verbonden te zijn en wij hopen en bidden dat deze samenwerking doorgang gaat vinden en zien uit naar het vervolg van deze actie de komende maanden."

 

Het team dat basisschool De Smaragd bezocht:

smaragd


Bezoek aan Woonzorgcentrum De Esdoorn:

Bezoek aan Woonzorgcentrum Arcadia:

 

Foto's van de actie in de winkelcentra:

 
Website door Studio 135