nieuws

Gezellige actie in Berkum

berkum_02Afgelopen zaterdag was het winkelcentrum van Berkum de centrale plek van ons project. Het ging er deze dag gezellig aan toe. De berkum-groep had een centraal punt ingericht met een 'herkenningstafel'. Op deze tafel een paar oude (kinder)bijbels, koffie, koekjes, fruit en folders. Het was mooi om te zien dat voorbijgangers nieuwsgierig waren en zich aangetrokken voelden tot dit gebeuren. 

Lees meer...
 

Stimulerende informatiebijeenkomst

Op 8 juni verzamelden zich leden van een groot aantal kerken uit Zwolle in de aula van het Domincanenklooster. Na een kop koffie en een voorstelrondje hebben we samen doogesproken over het project. Hoe is het tot nu toe gegaan? Wat gaan we de komende weken doen? En hoe gaan we straks de top 10 aan zwolle teruggeven? Naast het uitwisselen van ervaringen is er ook gebrainstormd over mogelijke projecten en acties in de maanden vanaf september. Dit leverde een waardevolle lijst met suggesties op. In de komende periode zal dit verder uitgewerkt worden.

Lees meer...
 

285 stemmen opgehaald in Zwolle-Zuid

In Zwolle Zuid zijn op zaterdag 4 juni 285 stemmen opgehaald. De medewerkers van het project hadden mooie ontmoetingen met de bezoekers van het winkelcentrum van Zwolle-Zuid. Er zijn altijd wel negatieve reacties of mensen geven soms redelijk kortaf weer dat ze niet in gesprek willen. Maar de mooie verhalen maken dat allemaal meer dan goed. 

 

Onderstaande video en foto's geven een impressie van de actie in het winkelcentrum van Zwolle-Zuid:

Lees meer...
 

Gemeente leden van De Zuiderhof over hun mooiste Bijbelverhaal

Een aantal kerkleden van De Zuiderhof (CGK) uit Zwolle vertellen wat hun mooiste Bijbelverhaal is. Bekijk de video:

Lees meer...
 

Actief in de Aa-landen

Op 28 mei is het team van 'De 10' actief geweest in het winkelcentrum van de Aa-landen. Deze dag zijn er 328 stemmen uitgebracht. 

 

Hieronder een video impressie en wat foto's:

Lees meer...
 

Video impressie winkelcentrum Stadshagen

 

585 stemmen uitgebracht in Stadshagen

De afgelopen week zijn de medewerkers van het project in de wijk Stadshagen actief geweest. Als afsluitende activiteit In het winkelcentrum van Stadshagen is het team van 'De 10' de hele dag aanwezig geweest om het winkelende publiek te vragen naar hun favoriete Bijbelverhaal. 

Lees meer...
 

Video impressie van Assendorp

 

Actief in winkelcentrum Holtenbroek

Zaterdag 7 mei waren we aanwezig in het winkelcentrum van Holtenbroek. Hieronder vast een paar foto's en een videoimpressie:

Lees meer...
 

Videomedewerkers gezocht

We zijn op zoek naar mensen die binnen ons project kunnen helpen met het maken en verwerken van video opnamen.

Lees meer...
 

Vanaf 1 mei kom je ons team tegen!

Op 28 april is er om 20.00 de kick off bijeenkomst voor alle deelnemende en geïnteresseerde kerken. Vanaf 1 mei kun je het team van de 10 mooiste Bijbelverhalen van Zwolle tegenkomen in winkelcentra, verzorgingshuizen, op scholen en andere plekken. Doe mee en breng je stem uit!

 
<< < 2 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 2
Website door Studio 135