nieuws

Hans van Zwolle schrijft gedichten over de Bijbelverhalen

Hans van Zwolle is door het project van De 10 mooiste Bijbelverhalen van Zwolle aan de slag gegaan om rond deze verhalen gedichten te schrijven. Hij wil deze graag delen. 
Lees meer...
 

7000 cd's verspreid op basisscholen

In december werden er kwartetten uitgedeeld op de basisscholen in Zwolle. Dit keer waren het CD's met hierop 10 liedjes geschreven door Joost en Ellen Laninga van kinderkoor de Bromvlieg. In de afgelopen maanden zijn deze liedjes in heel wat kerken gezongen en waren ze beschikbaar gesteld via onze website. Nu zijn ze gebundeld en op CD opgenomen!
Lees meer...
 

Vrijwilligers gezocht voor Slotevent 10 juni

Gezocht: mensen die mee willen helpen in de catering, bij parkeerwerkzaamheden, opbouwen en afbreken van het slotevent van de 10 mooiste Bijbelverhalen van Zwolle. Wil je meehelpen? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

Mooiste bijbelverhalen ook in Prentenbijbel

prentenbijbelHeb je ook genoten van het kwartet bij ‘De10MooisteBijbelverhalenVanZwolle’? De verhalen uit het kwartet staan allemaal in de Prentenbijbel, geïllustreerd door de Zwolse illustrator Marijke ten Cate. In totaal staan er 36 bijbelverhalen in deze kinderbijbel, die gemaakt is als een dik prentenboek. Vraag naar dit boek bij je boekhandelaar of klik op www.prentenbijbel.nl.

Prentenbijbel, geïllustreerd door Marijke ten Cate
Een uitgave van Jongbloed bv. | Het Nederlands Bijbelgenootschap
288 blz, ISBN 978-90-8912-038-0, € 29,95


 

Kwartet ook verkrijgbaar bij boekhandel Goedhart

de10 kwartetHet kwartet dat speciaal voor het project 'De 10 mooiste Bijbelverhalen van Zwolle' is gemaakt en op basisscholen in Zwolle is uitgedeeld is nu ook te verkrijgen bij boekhandel Goedhart aan de Assendorperstraat 79.
 

Kwartet uitgedeeld op basisschool De Smaragd

kwartet smaragd_1Vanuit de 5 kerken uit Diezerpoort mochten wij vandaag het kwartet spel uit delen op de Smaragd. De directeur stond met een aantal kinderen ons op te wachten in de hal zodat we het eerste spel aan 1 van de kinderen konden overhandigen heel officieel dus. 
Lees meer...
 

Stadsbudget gewonnen!

Zwolse Sadsbudget 2011 | GewonnenAlle stemmers bedankt!

Mede dankzij jullie hebben voor het idee: het ontwikkelen van het Bijbelkwartet voor kinderen van zwolse basisscholen de eerste prijs gewonnen. We hebben in de categorie 'kleine projecten' het meeste aantal stemmen gekregen. Hiermee hebben we een bedrag van € 7.500 binnen gehaald!


 

Stadsbudget Zwolle: Stem mee!

Onlangs verscheen er in de Peperbus een artikel over het aanvragen van een stadsbudget. Inwoners van Zwolle konden een idee indienen. Het projectteam van de 10 mooiste Bijbelverhalen hebben het project ook onder de aandacht gebracht: En... we zijn uitgekozen en horen bij de 31 beste ideeen!

Lees meer...
 

Verslag info-avond 16 november 2011

We kwamen bijeen in de Hoofdhof in Berkum voor de 10 mooiste Bijbelverhalen van Zwolle. Het was een avond om te horen van elkaar hoe het gaat. Hoe het project vorm krijgt in de verschillende kerken, om elkaar te bemoedigen samen te bidden en te luisteren naar wat er staat te gebeuren!

Het was geen grote opkomst maar opnieuw mochten we deze avond 2 ‘nieuwe’ mensen ontmoeten. Ook Mw. Dineke Rohaan van de Emmauskerk in Berkum, die voorheen nog niet betrokken waren bij het project. Prachtig!
Lees meer...
 

Noah vindt Jozef mooiste bijbelverhaal

Van Noah kregen we onderstaand berichtje en foto's binnen. Fijn dat je dit met ons wil delen!

Beste Henk,

Lees meer...
 

Video en foto's startbijeenkomst fase 2

Op 6 september jl. vond de startbijeenkomst plaats van fase 2 van het project 'De 10 mooiste Bijbelverhalen van Zwolle'. Hieronder een video impressie en foto's van deze bijeenkomst.

Lees meer...
 

Zwolle heeft gestemd

Zwollenaren hebben de afgelopen maanden gestemd op hun mooiste Bijbelverhaal. Via de website, in winkelcentra, verzorgingshuizen en kerken. In totaal hebben ruim 5000 Zwollenaren hun stem uitgebracht. Dat is ongeveer 4% van alle Zwollenaren.

Lees meer...
 

Ruim 500 stemmen opgehaald in de wijk Dieze

De 5 deelnemende kerken in de wijk Dieze zijn de afgelopen week actief geweest in deze wijk. Met het binnenhalen van 454 stemmen mag deze week een succes genoemd worden! Wat is er allemaal gebeurd?

Lees meer...
 

Laatste actieweek van start in Dieze

Afgelopen zondag (10 juni) is de laatste actieweek van start gegaan in de wij Dieze. Daar doen 5 kerken mee om in deze wijk stemmen op te halen voor het project. In deze kerken is tijdens de diensten aandacht besteed aan het project. Zo ook in de Vrije Evangelische Gemeente. Hieronder een aantal foto's van deze dienst.

Lees meer...
 

Actie in het centrum: 303 stemmen

Zaterdag 9 juni waren we met een grote groep medewerkers in het centrum van Zwolle. We hebben ons door de regen niet laten weerhouden van ons werk: Het verzamelen van stemmen voor het mooiste Bijbelverhaal van Zwolle. En dit heeft in totaal 303 stemmen opgeleverd.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 > >>

Pagina 1 van 2
Website door Studio 135