Nr. 9 | Oktober | Schepping

Materialen voor de maand Oktober| Schepping

Poster

Onderstaande poster kunt u downloaden en (laten) printen. In het witte vlak kun u informatie geven over activiteiten die u in het kader van het betreffende Bijbelverhaal organiseert.

poster oktober

Download poster
(PDF)

Website banners

Op internet kunt u banners plaatsen met een link naar deze website. In het Zip bestand dat u hieronder kunt downloaden vindt u een 3 banners met verschillende afmetingen. 


de10 banner_234_60_oktober

Downloaden website banners
(ZIP, 3 bestanden / formaten)

Powerpoint

pp de10_fase2_algemeen pp de10_fase2_oktober
Download powerpoint slide algemeen (JPG)
Download powerpoint slide september (JPG)

Als de bovenstaande links in uw browser openen kunt u het bestand wat getoont wordt downloaden door er met de rechter muisknop op te klikken en dan te kiezen voor de optie 'downloaden...' (of een soortgelijke optie, afhankelijk van uw type browser.)

Preekschets door Henk Stoorvogel
Downloaden (WORD)

Kinderwerk

Dit onderstaande document biedt kinderwerkers in de kerken allerlei materiaal in het teken van het Bijbelverhaal over de Schepping. O.a. themaliedjes, spellen, drama, verhalen en verwerkingsmateriaal en links naar ander online materiaal. 

Download Les 2 - Schepping (WORD)

Dit bestand bevat interne links naar de bijbehorende bestanden. Het is daarom een vrij groot bestand (10 MB).

Downloaden video Ben Ketting (AVI video in een ZIP bestand - 37MB!)

Mocht bovenstaande link openen in een browserscherm of een speler op uw computer, dan kunt u het AVI betsand downloaden door met de rechtermuisknop op de bovenstaande link te klikken en dan te kiezen voor 'opslaan als...' of een soortgelijke opdracht. Daarmee kunt u het AVI bestand op uw computer opslaan. Dit opslaan kan overigens vrij lang duren omdat het een groot bestand is.

Themalied door Ellen Laninga

Speciaal voor dit project schrijft Ellen Laninga, onder andere bekend als dirigente van kinderkoor De Bromvlieg, elke maand een nieuw kinderlied. Met onderstaande materialen kunt u dit lied met kinderen instuderen.

Luister hier naar het lied 'De hand van God' over de schepping, voorgezongen door Ellen Laninga:Het onderstaande ZIP bestand bevat een PDF met de tekst, een PDF met de tekst, akkoorden / bladmuziek en een mp3 bestand met een ingezongen versie.

Download lied 'De hand van God' (ZIP).
 

 
Website door Studio 135