Nr. 7 | December | Jozef en zijn broers

Materialen voor de maand December| Jozef en zijn broers

Poster

Onderstaande poster kunt u downloaden en (laten) printen. In het witte vlak kun u informatie geven over activiteiten die u in het kader van het betreffende Bijbelverhaal organiseert.

poster december

Download poster
(PDF)

Website banners

Op internet kunt u banners plaatsen met een link naar deze website. In het Zip bestand dat u hieronder kunt downloaden vindt u een 3 banners met verschillende afmetingen. 


de10 banner_468_60

Downloaden website banners
(ZIP, 3 bestanden / formaten)

Powerpoint

pp de10_fase2_algemeen pp de10_fase2_december
Download powerpoint slide algemeen (JPG)
Download powerpoint slide december (JPG)

Als de bovenstaande links in uw browser openen kunt u het bestand wat getoont wordt downloaden door er met de rechter muisknop op te klikken en dan te kiezen voor de optie 'downloaden...' (of een soortgelijke optie, afhankelijk van uw type browser.)

Preekschets door Henk Stoorvogel

Downloaden (Word)

Kinderwerk

Dit onderstaande document biedt kinderwerkers in de kerken allerlei materiaal in het teken van het Bijbelverhaal over Jzoef. O.a. themaliedjes, spellen, drama, verhalen en verwerkingsmateriaal en links naar ander online materiaal. 

Download Les 4 - Jozef en zijn broers (WORD)

Dit bestand bevat interne links naar de bijbehorende bestanden. Het is daarom een vrij groot bestand (7 MB).

Download de video van Ben Ketting over Jozef. (zip bestand met AVI video, 212 MB)

Mocht het afspelen niet lukken, probeer het dan met de (gratis) VLC player die hier te downloaden is: http://www.videolan.org/vlc/.
Eerst de player downloaden, dan installeren op de computer. De speler vervolgens opstarten en het videobestand openen/afspelen.

Themalied door Ellen Laninga

Speciaal voor dit project schrijft Ellen Laninga, onder andere bekend als dirigente van kinderkoor De Bromvlieg, elke maand een nieuw kinderlied. Met onderstaande materialen kunt u dit lied met kinderen instuderen.

Luister hier naar het lied 'Een groot gezin' over Jozef en zijn broers, voorgezongen door Ellen Laninga:Het onderstaande ZIP bestand bevat een PDF met de tekst, een PDF met de bladmuziek en een mp3 bestand met een ingezongen versie.

Download lied 'Een groot gezin' (ZIP).

LET OP: In de tekst van het lied zijn 2 regels gewijzigd. Deze nieuwe tekst is nog niet verwerkt in de bladmuziek. Wel in de voorbeeld mp3 en de PDF met de tekst. 

 
Website door Studio 135