Nr. 2 | Mei | Geboorte van Jezus

Materialen voor de maand Mei| Geboorte van Jezus

Poster

Onderstaande poster kunt u downloaden en (laten) printen. In het witte vlak kun u informatie geven over activiteiten die u in het kader van het betreffende Bijbelverhaal organiseert.

poster mei

Download poster
(PDF)

Website banners

Op internet kunt u banners plaatsen met een link naar deze website. In het Zip bestand dat u hieronder kunt downloaden vindt u een 3 banners met verschillende afmetingen. 


de10 banner 468 60

Downloaden website banners
(ZIP, 3 bestanden / formaten)

Powerpoint

pp de10_fase2_algemeen pp de10 fase2 mei 3x4
Download powerpoint slide algemeen (JPG)
Download powerpoint slide mei (JPG)

Als de bovenstaande links in uw browser openen kunt u het bestand wat getoont wordt downloaden door er met de rechter muisknop op te klikken en dan te kiezen voor de optie 'downloaden...' (of een soortgelijke optie, afhankelijk van uw type browser.)

Preekschets door Marten Beeftink
 

Downloaden (Word)


Kinderwerk

Dit onderstaande document biedt kinderwerkers in de kerken allerlei materiaal in het teken van het Bijbelverhaal over de geboorte van Jezus. O.a. themaliedjes, spellen, drama, verhalen en verwerkingsmateriaal en links naar ander online materiaal. 

Download Les 9 - Geboorte van Jezus (WORD)

Dit bestand bevat interne links naar de bijbehorende bestanden. Het is daarom een vrij groot bestand (7 MB).


Themalied door Ellen Laninga

Speciaal voor dit project schrijft Ellen Laninga, onder andere bekend als dirigente van kinderkoor De Bromvlieg, elke maand een nieuw kinderlied. Met onderstaande materialen kunt u dit lied met kinderen instuderen.

Luister hier naar het lied 'Jezus. Zoon van God', naar aanleiding van het verhaal van de geboorte van Jezus:Het onderstaande ZIP bestand bevat een PDF met de tekst en een mp3 bestand met een ingezongen versie.

Download lied 'Jezus, Zoon van God' (ZIP).

 
Preekschets door Marten Beeftink   Downloaden (Word)
 
Website door Studio 135