Nr. 10 | September | Jona in de Walvis

Materialen voor de maand September | Jona in de Walvis

Poster

Onderstaande poster kunt u downloaden en (laten) printen. In het witte vlak kun u informatie geven over activiteiten die u in het kader van het betreffende Bijbelverhaal organiseert.

poster september

Download poster
(PDF)

Website banners

Op internet kunt u banners plaatsen met een link naar deze website. In het Zip bestand dat u hieronder kunt downloaden vindt u een 3 banners met verschillende afmetingen. 


de10 banner_234_60_september

Downloaden website banners
(ZIP, 3 bestanden / formaten)

Powerpoint

pp de10_fase2_algemeen pp de10_fase2_september

Download powerpoint slide algemeen (JPG)
Download powerpoint slide september (JPG)

Als de bovenstaande links in uw browser openen kunt u het bestand wat getoont wordt downloaden door er met de rechter muisknop op te klikken en dan te kiezen voor de optie 'downloaden...' (of een soortgelijke optie, afhankelijk van uw type browser.)

Preekschets door Henk Stoorvogel
Downloaden (WORD)

Kinderwerk

Dit onderstaande document biedt kinderwerkers in de kerken allerlei materiaal in het teken van het Bijbelverhaal van Jona. O.a. themaliedjes, spellen, drama, verhalen en verwerkingsmateriaal en links naar ander online materiaal. 

Download Les 1 - Jona in de walvis (WORD)

Dit bestand bevat interne links naar de bijbehorende bestanden. Het is daarom een vrij groot bestand (7 MB).

Themalied door Ellen Laninga

Speciaal voor dit project schrijft Ellen Laninga, onder andere bekend als dirigente van kinderkoor De Bromvlieg, elke maand een nieuw kinderlied. Dez ekeer dus een lied over Jona: God is rechtvaardig. Met onderstaande materialen kunt u dit lied met kinderen instuderen.

Luister hier naar het lied, voorgezongen door Ellen Laninga:Het onderstaande ZIP bestand bevat een PDF met de tekst, een PDF met de tekst en bijbehorende akkoorden, een PDF met de bladmuziek en een mp3 bestand met een ingezongen versie.

Download lied 'God is rechtvaardig' (ZIP).
 

 
Website door Studio 135